צילום אורבני
אוגוסט 25, 2016
עיצוב מנות וצילום אוכל–לא מילה גסה
אוגוסט 25, 2016

ארוחת שחיתות של אמצע שבוע

השבוע הוזמנתי לארוחת ערב פרטית בבית של סתיו אדם- בלוגר, קרניבור, ואדם מצחיק משכמו ומעלה. לארוחה הוזמנו מספר מצומצם של בלוגרים מובילים בתחום האוכל וניצח על כולם גיתי זמיר, הקצב הראשי והבעלים של משק זמיר המפורסם.

לפני הארוחה הכינו אותי מראש שיהיה הרבה אוכל אבל לא תיארתי כמה. שנכנסתי למטבח הדבר הראשון שתקף אותי זה גל ריח מכיוון התנור של פרגיות ממולאות באורז ודובדבנים, וצלי בקר בפירות יבשים. שהתעשתתי, ראיתי שעל השולחן נחים להם צלעות טלה בציפוי חרדל ועל הכיריים שרימפס ג'מבו ברוטב שמנת חמאה ושום. עוד לא הספקתי לשלוף את המצלמה שלי וכבר הובלתי לאחר כבוד לחצר כדי להתרשם מהמעשנת של סתיו. בפנים הציפור כבר הייתה כמעט מוכנה לאחר עישון ארוך עם שבבי עץ הדובדבן ובירה.

כשהגיעו שאר האורחים לשולחן, לא בזבזנו זמן ויישר הצ'ייסר של סתיו היה באוויר כדי לפתוח את חגיגת הבשרים של גיתי.

ברשותכם אני אפסיק עכשיו לכתוב ונעבור ישר לתמונות.

אני רק אגיד שהיה לי קשה להתגלגל בחזרה לאוטו אחרי 3 שעות של תאוות בשרים, אבל היה שווה כל רגע. הכל היה מושלם ומדוייק, איכות הבשר וטריותו הורגשה בכל ביס וביס. תענוג קרניבורי במלוא מובן המזלג.

ולמי שבא לו להתענג על בשר באמת, אבל באמת איכותי וטרי מוזמן להכיר את גיתי ואת משק זמיר.

ותודה לסתיו שאירח, גיתי שפיטם, אסף שהמליץ ואורנה שהזמינה.

לדף הפייסבוק של משק זמיר